26. hét | LEVES |
FŐÉTEL A 1000 Ft |
FŐÉTEL B 1100 FT |
FŐÉTEL C 1200 FT |
FŐÉTEL D 1200 FT |
HÉTFŐ | Kertész leves (1,4) | Osztrák sajtos nokedli /bacon,sajt/ (1,4,7) | Burgonya főzelék, fasírt (1,4,7) | Lyoni sertés szelet, rizs (1,4) | Rántott szelet, rizs (1,4) |
KEDD | Daragaluska leves (1,4) | Paradicsomos káposzta, sült hús (1,4) | Rántott sajt tál /Camembert, Trappista / rizs, tartár mártás (1,4,7) | Tarhonyás hús (1,4) | Rántott szelet, rizs (1,4) |
SZERDA | Hideg meggy krém leves (1,4,7) | Bakonyi spagetti (1,4,7) | Kolbászos rakott burgonya (4,7) | Bázis rántott szelet / fűszeres bunda/, vegyes köret (1,4) | Rántott szelet, rizs (1,4) |
CSÜTÖRTÖK | Tárkonyos ragu leves (1,4) | Mákos guba, vanília sodó (1,4,7) | Mustáros flekken, rizs | Vörösboros sertés pörkölt, galuska (1,4) | Rántott szelet, rizs (1,4) |
PÉNTEK | Májgaluska leves (1,4) | Nudli, barack lekvár (1,4) | Cukorborsó főzelék, tükör tojás (1,4) | Milánói sertés borda, spagetti tészta (1,4,7) | Rántott szelet, rizs (1,4) |
Allergén összetevők listája: 1 Glutén, 2 Zeller, 3 Rákfélék, 4 Tojás, 5 Hal, 6 Diófélék, 7 Tej,
8 Puhatestűek, 9 Mustár, 10 Mogyorófélék, 11 Szójabab, 12 Szezámmag, 13 Szulfitok, 14 Csillagfürt